Skrbno izbrano darilo za moškega

darilo za moškega

Če želite v bližnji prihodnosti svojega partnerja, prijatelja, sodelavca ali katerega koli drugega znanca obdariti, mu ne kupujte česar koli. Najprej se pozanimajte, kakšno darilo za moškega bi mu lahko najbolj ustrezalo. Osredotočite se zlasti na njegove hobije oziroma prosti čas.

Med najbolj priljubljena moška darila zagotovo takšna, ki so praktična in čim bolj uporabna. Za piko na i poskrbite tudi tako, da je darilo prijetnega videza.

Darila za bradate moške

Če vaš slavljenec nosi brado in jo skrbno neguje, mu lahko za darilo podarite skrbno izbran komplet za nego brade. Takšno darilo za moškega mu bo zagotovo prišlo prav. Njegova brada bo še bolj urejena, on pa bolj samozavesten. Set za negovanje brade je lahko shranjen v izjemno privlačni usnjeni torbici, ki jo bo lahko kasneje koristno uporabil za še kaj drugega.

darilo za moškega - komplet za nego brade
Komplet za nego brade je odlično darilo za moškega, ki rad skrbno neguje svojo brado.

V notranjost luksuzno zasnovane torbice shranite visokokakovostni set za nego brade. Ta naj vključuje glavniček za brado, ščetko, ostre škarje. Darilu lahko priložite še personalizirano darilno kartico.

Darilo v obliki minibar posode za gorivo

Če želite nekoliko bolj izstopati pri obdarovanju predstavnika močnejšega spola, mu podarite darilo za moškega v obliki minibar posode za gorivo. Posoda je izdelana iz nerjavečega jekla, njen volumen je 10 litrov, v njej pa se skrivata dva privlačno zasnovana steklena kozarca.

Za piko na i mu povejte, da je minibar narejen ročno, in to na Nizozemskem. Primeren pa je seveda za nešteto priložnosti, na primer za druženje, zabave, piknike. Zaradi svojega izjemno posebnega videza so takšna moška darila vedno v središču pozornosti. V minibar se lahko shrani dva kozarca, steklenico alkoholne pijače, na primer gin, viski, ter dve pločevinki.

Kovinska prisrčnica za vse ljubitelje pohodništva

Če iščete darilo za moškega, ki zelo rad pohajkuje po hribih, s seboj pa vedno vzame nekaj pijače, lahko izberete kovinsko prisrčnico v obliki soda za olje. Ta bo zagotovo poskrbela za izjemno veliko pozornosti – kamor koli jo bo obdarovanec odnesel s seboj.

darilo za moškega - prisrčnica
Moški, ki rad hodi v hribe, se bo zagotovo razveselil darila za moškega v obliki kovinske prisrčnice, ki jo bo lahko nesel s seboj na pohod.

Kovinska prisrčnica je narejena iz zelo trpežnega nerjavečega jekla. Vanjo lahko shranite 740 mililitrov pijače. Pokrovček iz jekla pa omogoča, da se pijača ne more razliti. Za piko na i poskrbi še njena zelo zanimiva oblika.

Darilo v obliki moške verižice

Čeprav je nakit na prvo žogo, kar se tiče obdarovanja, domena predstavnic nežnejšega spola, pa se tudi nekateri moški zelo razveselijo takšnega darila. Še zlasti tisti, ki določeno vrsto nakita nosijo vsakodnevno.

Med najbolj priljubljeno izbiro zagotovo sodijo moške verižice, ki pa so lahko najrazličnejših tipov. Lahko so povsem preproste in kot takšne tudi cenovno dostopne. Po drugi strani pa so na voljo verižice za moške, ki vas bodo stale nekoliko več denarja, a so zato toliko bolj kakovostne.

Izbira moške verižice glede na ceno

Čeprav cena pri izbiri darila nikakor ne bi smela biti glavni kriterij, pa vendarle vsi pazimo tudi nanjo oziroma si že pred izbiro darila vsaj približno določimo, koliko denarja bomo potrošili za kaj.

moške verižice
Klasične verižice so brezčasna in vsestranska izbira za moške. Moške verižice lahko nosite samostojno za preprost in skromen videz ali jih prekrijete z drugimi ogrlicami, da ustvarite bolj moden slog.

Če svojemu obdarovancu oziroma slavljencu želite izbrati posebno verižico, je ta lahko cenovno ugodna, lahko pa tudi precej draga. Izbira je v veliki meri odvisna od namena oziroma priložnosti. Za izbiro moške verižice iz najbolj kakovostnega materiala se boste verjetno odločili tedaj, ko jo boste želeli podariti ob kakšni okrogli obletnici ali ob res kakšni posebni priložnosti, kot je denimo začetek delovnega razmerja.

Personalizirana verižica za moškega

Prav posebno mesto pa imajo zagotovo personalizirane moške verižice. To pomeni, da je bila podarjena verižica posebej naročena za določenega slavljenca in ne kupljena kar tako mimogrede.

Različne vrste verižic za moške

Personalizirane verižice za moške so navadno takšne, da vključujejo ime osebe, ki mu jo bomo podarili. Lahko pa je seveda personalizirana na kakšen drug način. Domišljija vsekakor ne pozna meja.

Dragocene verižice po ugodni ceni

Seveda se dragocenost moške verižice še zdaleč ne meri vedno s tem, koliko je izdelek stal. Nakit za moškega lahko izdelate tudi v lastni režiji in je že samo zaradi tega izjemno dragocen, pa tudi edinstven obenem.

Na trgu vam je na voljo material za izdelavo moške verižice. Poleg tega boste potrebovali še nekaj kreativnosti, domišljije, časa in ne nazadnje dobre volje. Ko bo obdarjenec prejel verižico ali pa kakšen drug kos nakita, ki ste ga izdelali sami, bo zagotovo še bolj počaščen, kot če bi izdelek zanj zgolj kupili in obenem plačali visok znesek.